Frækt sexlegetøj og erotiske historier

Magien i brugen af spandexmasken og andet latex tøj

Posted on 5. november 2011 | 2 kommentarer

 

Jeg elsker, kraften og magien i at bruge spandexmasken. Jeg nyder at se hendes kamp med at overvinde ydmygelsen, når hun trækker den ned over hovedet. Nyder at se hendes forvandling til objektet og tøsen, som ligger så smuk og modtagelig for mine ordrer og mine sadistiske tankers spinderi omkring hendes latex tøj.

 

Det sorte bløde stof, som smyger sig til hendes ansigt. Åbningen ved munden – en åbenbaring for kontrol, når jeg stikker min finger i munden på hende og en endnu større åbenbaring for mit stive lem når jeg holder hendes ansigt med begge hænder og trænger ind mellem hendes læber. Latex tøj er fedt, spænder godt over mit stive lem.

 

Hun er forandret iklædt hendes latex tøj, det er frækt. Straks hun ifører sig masken træder vi begge ind i en anden verden. Det er magisk og perverst på samme tid. Perversiteten bryder med de daglige rammer og bringer os lige præcist derhen, hvor tøjlesløsheden tager over og gør os frie til at nyde. Her kan jeg få hende til alt. Mine fingre i hendes kusse styrer hende som en marionetdukke. Min dukke som ligger og tigger om at blive kneppet hårdt. Ord som jeg hjælper på vej med mine fingre i hendes våde indre.

 

”Hvad vil du?” spørger jeg igen.

 

”Jeg vil kneppes hårdt!” svarer hun som hun står der og glimter i hendes erotiske og BDSM opstemmende latex tøj.

”Hvor?”

”I min våde kusse!”

Ham mellem hendes spredte ben

Posted on 7. september 2011 | 5 kommentarer

Jeg rykker mig forsigtigt rundt om dem med mit kamera. Lyden fra hendes stønnen kan tydeligt høres i skoven. Den ene orgasme afløser den anden, mens han knepper hende i dybe stød. Linsen fanger de skjulte vinkler og fastfryser hede øjeblikke. Han spørger mig, om han skal komme ud over hende og jeg nikker til ham. Ved at min tøjte elsker sperm ud over sine bryster og sit latex tøj så hun igen skal vaske det – bruge tid på det. Han trækker sig ud og hiver gummiet af. Lidt hjælp fra hånden og han tømmer sig ud over hendes mave og bryster. Små mælkehvide skovsøer lægger sig på hendes sorte hofteholder. Hun er til for at blive brugt og ligger nu mærket af hans lyst – min lyst.

 

Stilhed et kort øjeblik, så genlyder skoven igen af en orgasme, som ruller gennem hendes krop.