brhovedstadensjaelland.dk Artikler 3 gode råd til din nye webshop

3 gode råd til din nye webshop

Det kan være en sand fest at komme over i en ny og moderne webshop, som gør livet nemmere for forretningen. Men der er også nogle overvejelser at gøre, når man enten får lavet en ny webshop eller kommer over i et nyt system.  Vi bringer her 3 punkter, som du skal være opmærksom på.

1: Vælg et skalerbart system

Det kan godt være, at du måske ikke tænker, at din webshop får behov for alverdens produkter eller skal kunne have særligt mange features. Men pas nu på. Det er nemlig vigtigt, at du har muligheden for at udvide, hvis det sker, at din forretning vokser. Konsekvensen ved at være i et begrænset system kan være katastrofal, fordi det kan koste mange penge. Tænk blot på, hvis du er i et system med plads til f.eks. maksimalt 15 gratis produkter, før du skal betale per produkt kontra hvis du f.eks. er i et open source system, som WooCommerce eller PrestaShop, hvor du kan oprette alle de kategorier og produkter du vil – og desuden kan få de relevante integrationer uden problemer. Dette kan være altafgørende.

2: Brug tid på indholdet

Når du får en nylækker webshop, så pålæg dit selv en række gode vaner allerede fra start af. F.eks. kan du opstille minimumskriterier for dit indhold, så du aldrig udgiver noget, der ikke er ordentligt. En pris og et produktbillede er principielt nok, men gør nu dig selv den tjeneste, at du sætter tid af til at få lavet bedre indhold end dine konkurrenter. Det kan du gøre ved at have unikke beskrivelser, gode billeder og måske endda video. Du kan også gøre en del ud af at fortælle jeres unikke selling points, som adskiller jer fra alle andre.

Godt indhold belønner sig! Du får nemlig flere kunder igennem og søgemaskiner som Google vil anerkende godt indhold over dårligt.

3: Få hjælp til din markedsføring

Når du har lavet en god ny webshop, så skal den naturligvis markedsføres online, så dine kunder kan finde dig. Dette kan dog vise sig som en svær udgave, da den foruden know how kræver store mængder tid. Vores råd er derfor at få et bureau eller en dedikeret medarbejder ind over, som kan hjælpe med at give maksimal synlighed.

Related Post