brhovedstadensjaelland.dk Artikler Hvad skal du bruge din sommer på?

Hvad skal du bruge din sommer på?

Snart står sommeren for døren. Det kan være svært at planlægge en hel masse i denne Corona tid. Men måske er det en ide, at begynde at tænke i de baner. Håber du på en tur ud over Danmarks grænser? Eller er du mere sikker, ved at planlægge en sommer hjemme i dejlige Danmark?

 

Hold sommerferien i Skandinavien

Hvis det bliver muligt at holde ferie uden for Danmark, er der mange, der vil være mere trygge ved, ikke at rejse så langt væk. Vores nabolande som Norge og Sverige er super skønne at holde ferie i. Der er noget for alle. Super flot natur, med mange bjerge og fjelde. Der er mulighed for vandreture. Man kommer ud og får set noget helt andet, uden man behøver at rejse alt for langt væk. Har du brug for svensk valutakurs til turen, er det en god ide at bestille i god tid inden afrejse.

 

Brug sommeren i haven

Mange danskere elsker at gå i haven. Det bliver mere og mere populært at være selvforsynende med grøntsager og frugt. Mange elsker også at dyrke smukke blomster. Hvis du er en af dem, der overvejer at begive dig ud i havens mange muligheder, så overvej at dyrke dine egne grøntsager. Man kan for eksempel starte med chiliplanter, tomater og agurker, hvis du har drivhus. Skal det kunne dyrkes i jorden, kan kartofler, gulerødder og ærter anbefales. Samt forskellige salater og radisser. Hvis du gerne vil undgå at skulle vande hver dag, kan du overveje en jem og fix kapilærkasse. Med sådan en kasse, som også kaldes en selvvandingskasse, slipper du for daglig vanding. Disse kasser bruges som oftest i drivhuset, hvor planterne gerne drikker en masse vand, og det kan være svært at følge med vandingen.

 

Elsker du det danske land?

Hvis du som mange andre danskere også er vild med den danske sommer og den danske natur, hvorfor så ikke holde din ferie hjemme i Danmark? Her får man lidt af det hele. Strand, hav, søer, skove og hede. Hvorfor ikke finde et sted af Danmark du ikke kender så meget til, og så sætte dig for at det skal være din feriedestination? Du vil helt sikkert ikke blive skuffet. Danmark overrasker altid positivt. Der findes så mange skønne sommerhuse rundt om. Hvis du mere er til bed and breakfast er der også rigtig mange af sådanne hyggelige familiedrevede steder.

Related Post