brhovedstadensjaelland.dk Artikler Tilgå nemt dit økonomprogram online

Tilgå nemt dit økonomprogram online

Når man styrer en virksomhed eller arbejder med bogholderi, er det nemmest, at man kan tilgå regnskaberne hurtigt og nemt. Det er smart at man kan se udestående, hvilke fakturaer der er sendt, registrere sine arbejdstimer osv. ganske hurtigt i en browser. Sådan er Business Central 365 designet.

Her kommer du hurtigt ind i programmet. Man skal ikke installere programmet, men bare logge på fra en browser eller en app. Programmet er nemt at arbejde med. Det er intuitivt opbygget. Man kan søge funktioner frem. Hvis man fx skal se en salgsordrer, et varekort eller andet. Har man brug for mere viden om programmet, er der flere kurser man kan deltage i. Man kan også se flere how-to videoer på nettet. De kan være en hjælp. I programmet er der også en hjælpefunktion. Mange vælger dog hen ad vejen at få hjælp fra en konsulent eller deltage på et kursus for at få mere viden om programmet og viden om hvordan det er opbygget, og hvordan de forskellige moduler hænger sammen. Her lærer man bl.a. hvordan kundekort, varekort, kontaktkort osv. hænger sammen. Man lærer også, hvordan man kan oprette et tilbud og hurtigt omdanne det til en ordrebekræftelse og senere en faktura.

Man kan styre sit bogholderi og integrere til banken, hvilket betyder at man nemmere kan styre ind- og udbetalinger. Man kan også nemmere bankafstemme og danne sig et hurtigt overblik.

Programmet kan købes som en SaaS licens så man betaler pr måned pr bruger. Det betyder også, at det bliver automatisk opdateret. Så man modtager væsentlige nye funktioner i programmet. Man kan oprette begrænsninger i programmet så fx nogle brugere ikke kan rette i ordrer, tilbud eller sende fakturaer. Programmet kan integreres til andre programmer. Det kan være lønprogrammer eller webshops. Det giver flere fordele og betyder at man slipper for at arbejde i to programmer, eller at oprette data i to programmer.

Når man skal lære at arbejde i programmet, kan man deltage på kurser. Man kan også få hjælp fra konsulenter. Der er flere konsulenthuse der tilbyder at implementere programmet og hjælpe med opsætning. Der er typisk en række valg man skal gøre sig. Det er vedr. opsætning af kontoplan, varegrupper, lagerstyring osv. Erfarne konsulenter kan hjælpe med det. Her kan man også få hjælp til Extensions, tilretninger af dokumenter som fakturaer, integration til andre programmer eller Extensions osv. Der er mange muligheder.

Related Post