Bondage reb

bondage reb fifthy shades of grey

For mange er det en rigtig mærkelig ting at blive bundet fast med bondage reb.

For andre er et noget af det bedste de kender til. Faktisk kan de slet ikke får nok af det.

Nogle synes endda så godt om det, at de gør det på sig selv.

Det hedder selvbondage og kan også være utroligt frækt.

Det foregår ofte med reb.

Bondage reb kan være lavet af et utal af materiale du kan både få reb som man kender dem fra gamle fiskerskibe. Du kan dog også få nylon reb til bondage. Der er nærmest ikke grænser for mulighederne indenfor forskelligt materiale. Prøv bare at tjekke kategorien ud med Sinful og deres udvalg af bondage reb.

Det at blive bundet fast med nogle tykke bondage reb og få hæmmet sin mobilitet så meget at man næsten ikke kan bevæge sig kan være vanvittigt pirrende.

Det er ikke kun for den fastlåste, men også for den der udøver bindingen. Det kan give personen der binder knuder og sørger for at fastspænde personen (oftest en slave) en utrolig psykologisk kick. Noget som er svært at replikere uden nogle lækre og kvalitetsbevidste BDSM reb.

bondage reb
tynde bondage reb

Men hvad er bondage, og hvorfor overhoved bruge reb. Bondage er i sin kerne egentligt bare bindelege. Det man første gang og oftest tyer til er så at binde folk med reb der er beregnet til bondage. Faktisk kan det være en god idé at sørge for at investere i reb, som er blevet produceret netop til det formål.

Vi har tidligere hørt nogle ærgelige historier med at folk og især par, i jagten på at binde hinanden har fundet et par reb frem i kælderen og skadet sig selv noget så grusomt. Men hvad er forskellen.

Der kan faktisk være flere. Først og fremmest er rebenes materiale og produktion vidt forskelligt. I normale reb vil fibrene oftest ikke være vævet på en sådan måde at de ikke slider på fod- og håndled. Det vil specifikke bondage reb som netop er beregnet til at binde andre mennesker med tværtimod.

Den klare anbefaling herfra er altså at investere de småpenge det koster i et par gode bondage reb som er beregnet til netop at binde mennesker på en god måde med. Du kan selvfølgelig godt finde et reb derhjemme, som du vover pelsen med. Mit råd er da, at sørge for at rebet ikke er alt for tyndt. Det er der flere gode grunde til.

Et tyndt reb vil oftere blive låst i en knude. Det er noget rigtigt bøvl, hvis personen der er bundet pludseligt får det dårligt og vil slippes fri. Husk af selvsamme grund derfor også at lave knuder som kan løsnes hurtigt.

pige bundet med bondage reb

Gerne med specifikke “frigørelses-knuder” og funktioner. Nogle, hvor en enkelt “tråd” eller ende er dedikeret til, at når man hiver i den så går knuden fri og binder i princippet sig selv op. Faktisk vil jeg gå så langt som at sige, at det skal være et krav at i sørger for at binde denne type knuder.

Når i binder sådanne knuder er det dog samtidig vigtigt for legens skyld at den der binde stadig føler han eller hun har en magtposition og knuden behøver derfor ikke nødvendigvis at være tilgængelig til at frigøre for den bundne.

Det kan godt gå ind og spille på den psykiske effekt. Målet er ofte at nå så tæt på et realistisk scenarie i rollespillet.

I forhold til ovenstående kan det derfor også være helt magisk for jer at aftale et specifikt ord, som er nødordet. Det giver jer frirum til at eksperimentere med at personen der er bundet fast af bondage reb kan prygle om at blive sluppet fri (uden egentligt at mene det).

I vil opleve at specielt et stop-ord vil løfte jeres rollespil og det psykiske aspekt i jeres BDSM sexliv til et helt andet niveau.

sex i bondage og bdsm reb

Nu har vi snakket meget om BDSM og lignende. Det skal derfor også afslutningsvist siges, at man altså ikke behøver være hverken fetish interesseret eller BDSM målrettet par eller enkeltperson, for hverken at købe eller lege med reb og bindelege. Det er helt individuelt og du er ikke hverken Bondage interesseret, dominans fikseret, sadist eller masochist hvis du syntes det er interessant med bondage reb. Heller ikke hvis du er helt vild med det. Det er du KUN når du selv bestemmer dig for, at det er et passende begreb på dig selv eller dig og din partner som par.

Related Post