brhovedstadensjaelland.dk Artikler Den gængse forårsaktivitet

Den gængse forårsaktivitet

Foråret er på vej. Og selvom dette forår på mange måder adskiller sig fra de foregående, går nogle ting også igen.

Når det bliver forår, begynder træer og blomster at springe ud. Det bliver lysere og varmere, og for første gang i mange måneder kan du træde ud på gaden uden at være viklet ind i vinterfrakke og halstørklæde. For mange mennesker går foråret også med adskillige konfirmationer.

Indslag til en konfirmation

Hvis du snart skal til konfirmation, er der et par ting, som du bør overveje. Du skal finde ud af, hvilken gave du vil give til konfirmanden.

Du skal beslutte dig for, om din garderobe omfatter et passende sæt tøj til lejligheden, og du skal dertil muligvis have taget stilling til, om du vil holde en konfirmationstale eller skrive en konfirmationssang. Er du splittet, kan du med fordel kigge på indslag til konfirmation.

Du kan både finde information om takkesange og takketaler og om alternative konfirmationsindslag som skuespil, videoer og dukketeater.

Mulighederne er mange. Kender du konfirmanden godt, er dine chancer for et vellykket indslag gode. Har du brug for lidt hjælp, kan du med fordel forhøre dig blandt konfirmandens tætteste. Supplerer du dit indslag med en velvalgt gave, vil du garanteret skabe glæde hos begivenhedens hovedperson.

Vind en iPhone 8

Har du bestemt dig for, at du vil forære konfirmanden en ny telefon? Så kan det ske, at din egen begynder at se lidt falmet ud.

Din konto begynder måske også at virke lettere tom. Heldigvis skal du ikke nødvendigvis have penge op af lommen for at få fat i en lækker smartphone. Hvis du som mange andre har et godt øje til iPhone 8, er den gode nyhed, at du kan vind iPhone 8. Og det er gratis at deltage i konkurrencen.  

Related Post