brhovedstadensjaelland.dk Artikler Den skønne tur til Grækenland

Den skønne tur til Grækenland

Jeg sad i klassen, og kunne ikke lade være med at kigge på klokken. Jeg ventede bare på at have fri. Jeg ventede på at have ferie. I dag var vores sidste dag, lige inden den lange store dejlige sommerferie. Vi har alle ventet spændt på den længe på den. Jeg har virkelig længe kunne bruge en pause fra skole. Jeg er en 17-årig dreng der går på gymnasiet, hvor jeg er i gang med en stx-uddannelse. jeg går i 2g, og skal op i 3g efter sommerferien. I dag glædet jeg mig virkelig til at have fri, for vi havde 6 ugers sommerferie. I sommerferie skulle jeg en hel masse. Jeg skulle ud med vennerne og være sammen med familien. Men det var ikke det jeg glædet mig mest til. Det var nemlig at jeg skulle ud og rejse men min familie. Vi skulle til Grækenland. Der skulle vi være i en uge, og det noget jeg virkelig har glædet mig til længe. Jeg har aldrig været der før. Efter skole tog jeg hjem og pakkede resten af mine ting, og gjorde klar til at rejse om 3 dage. Der gik så de 3 dage, og vi skulle endelig til Grækenland. Vi rejste derned, og tog hen på vores hotel. Vi fik det smukkeste hotel, og det var så hyggeligt hernede. Maden var fantastisk, og vi elskede bare det hele. Jeg fik taget en masse fede billeder hernede som jeg glædet mig til at dele med mine venner og familie. Efter en uge, da vi kom hjem til Danmark, smuttede jeg lige ned forbi fixphone.dk. Jeg fik nemlig også smadret min skærm dernede sidste dag, så jeg fik den lige skiftet, så jeg kunne se mine billeder dernede fra, og vise dem til andre.

Related Post