brhovedstadensjaelland.dk Artikler En kapok dyne er et godt valg for dig og moder jord

En kapok dyne er et godt valg for dig og moder jord

Kapok dyner har eksisteret længe, men deres popularitet derimod, er først kommet ordentligt på banen på det sidste. 

Jeg har ikke fulgt med i deres udvikling mere end et par år nu, men i den tid jeg har været med, har det kun gået en vej. De populære kapok dyner er ikke populære uden årsag. Kapok dynerne har vundet popularitet pga deres formidable evner som gør sig gældende når det gælder om at opnå en god søvn, men også evnerne når det gælder om at passe på moder jord og de ressourcer som vi forbruger, komme kapok dynerne op i den høje ende af de produkter, som viser sig at være helt fænomenale. 

Kapok planten er egentligt et træ, så langt så godt. Men på træet vokser der en stor blomst, og det er denne man bruger til at lave det fyld som du finder i kapok dyner. Selve hyslteret, hvor kapokken ligger i, er oftest lavet af et andet materiale, her på GreenTown online markedsplads, er hylstrene lavet af økologisk bomuld, hvilket jo ikke er så tosset igen heller. 

Men ud over de miljømæssige egenskaber, som kapok dynerne har, så har de som nævnt også egenskaber, som hjælper dig med at få en god søvn. Som en dyne nu engang har til formål, så er kapok dynernes egenskab til at holde dig varm om natten helt utroligt godt. Men ikke nok med det, så er de også god til at holde dig kølig, på de nætter hvor det kan være svært at slippe af med varmen. De er nemlig det man kalder for temperaturregulerende. En egenskab som ikke er så tosset igen, specielt hvis din krop har lidt svært ved det på egen hånd. yderligere så har de en evne til at transportere sveden væk fra din krop. Dette er jo med til at holde dig tør, og dermed igen med til at holde din kropstemperatur på et leje, som bare er spot on, når det gælder om at opnå den bedst mulige søvn. 

Tænk engang, det var bare det jeg ville sige i denne omgang. Kan du have en skøn dag, og sov godt i din nye kapok dyne, hvis du når så langt.

Related Post