brhovedstadensjaelland.dk Frækt sexlegetøj og erotiske historier Få et bedre parforhold med det rette krydderi

Få et bedre parforhold med det rette krydderi

Er forholdet blevet lidt kedelig, så er det på tide at indføre noget krydderi

De fleste der er i et forhold eller har været det, kender til det. Når hverdagen begynder at ramme, så kan forholdet pludselig blive lidt kedeligt eller falde fra hinanden. Det også her det tit stopper, hvis ikke det er den helt rigtige partner. 

Vil du/i dog gerne komme igennem dette, og finde en fin balance, hvor man holder liv i det. Ja så er det med at arbejde på godt på forholdet. Ellers ender det med han sidder i garagen og pudse alufælge, tager ud med gutterne eller hellere vil cykle 100 km om lørdagen istedet for at hygge. Det samme gælder for hende, det kan være hun hellere vil på café med veninderne eller gøre hele huset rent, end bruge tiden på ham. Den udvikling er en klar indikator på at man er ved at leve sig lidt fra hinanden. Gribes den her ikke i tide, så ender man med at forholdet går helt død. 

Hvordan holder man liv i forholdet ?

Der findes et utal af måde man kan holde flammen kørende på. Det er jo forskellig fra person til person, mend et kræver at man bruger tid sammen. Hvis i begge elsker at tage på restaurant, så er det den man tager. Er i begge mere vilde med en tur i kano, jamen så er det her man skal finde hinanden. Det gælder om at kunne være i hinandens selskab og hygge sig.

Det der så kommer af sig selv er intimitet. Det kan være i form af kys, kærtegn, nus og naturligvis sex. Sex er jo for stort set de fleste 50% af forholdet. Hvis ikke den fungerer, så er det ikke det rigtige. 

Det seksuelle kan dog godt gå hen og dø, uanset om man er vild med sin partner. Grunden kan være at det blive for meget af det samme. Hver onsdag i samme stilling er dødens pølse. Der skal noget krydderi til, og det kan være frækt lingeri eller sexlegetøj. Det kan også være rollelege eller dominans, hvis man bliver lidt mere avanceret. Det er dog vigtigt hele tiden at udvide sin horisont på denne front. Sex skal være sjovt og sex skal være frækt. Det bliver den ikke af at knalde i den samme stilling 10 min hver onsdag. Så find den kreativ side frem og prøv noget nyt. Er sexen god, så skal det hele nok rette sig. 

Related Post

Godt forårGodt forår

 Posted on 16. april 2012 | 2 kommentarer Indrømmet, der har været dødt på bloggen i et stykke tid. Mit liv har været optaget af en masse forpligtelser og nye