brhovedstadensjaelland.dk Artikler Sådan bliver dit hjem smartere

Sådan bliver dit hjem smartere

Kender du det? Du går rundt i byen eller på ferie og bliver inspireret af smukke omgivelser, vild natur og restauranter med lækker mad.

Så kommer du hjem til din egen bolig, som lige pludselig virker kedelig. Læs med her, hvis du vil have nogle tips og tricks til, hvordan du kan pifte dit hjem og din have op, så den bliver mere smart og får en international vibe.

Smukke planter

En god start til at give din have et internationalt look så det ikke virker for dansk, traditionelt og kedeligt er at købe eksotiske planter. Køb japansk kirsebærtræ online og så glemmer du straks, at du befinder dig i Danmark!

En fordel ved disse træer er, at de er enormt smukke. Så kan du tage billeder og dele på de sociale medier, og så kan alle se hvor smuk din have lige pludselig bliver.

De har en nuance af svag lyserød, og når de blomstrer i foråret, kan man næsten ikke andet, end at blive dybt forelsket i sin have. Lige pludselig føles det som om, at du er på en spændende rejse i Japan.

Skab kulinariske oplevelser

Når man er på ferie i udlandet, så er der næsten ikke noget bedre end at prøve nye lækre retter. Blot fordi du er kommet hjem igen, så betyder det ikke, at du ikke kan eksperimentere med mad, som du ikke er vant til at prøve.

Eksempelvis kunne du investere i en grill og noget grill udstyr, og så lave mad på den om sommeren. Du kan fx lave tigerrejer i en bakke på grillen, og så blande det med en cremet pastaret. Så føles det som om, at du sidder på en café ved havet!

En grill er også med til at skabe fælleskab. Inviter dine naboer, venner og familie over til lækker mad om sommeren, og mærk selv hvor hyggelig en stemning der bliver skabt.

Indret hjemmet med billeder fra udlandet

Når du befinder dig indendørs i din bolig, så kan du også sagtens pifte dit hjem op, så det ikke bliver for kedeligt. Du kan købe store flotte billeder med ting på fra udlandet, så man glemmer man er i Danmark.

Et stort sort/hvidbillede af Eiffeltårnet vil få dig og eventuelle gæster til at føle, at I sidder på en fortovscafé i Paris. Du kan også dække en hel væg med store billeder af en strand fra Hawaii, for at gøre hjemmet mere sommerligt.

Related Post