brhovedstadensjaelland.dk Guides Vigtige tips til den perfekte ravjagt

Vigtige tips til den perfekte ravjagt

Rav er en fossiliseret træharpiks, der er blevet værdsat og indsamlet af mennesker over hele verden i tusindvis af år. Det blev oprindeligt brugt til smykker og andre dekorationer, men i dag ses rav oftest som kunstværker. Rav kan findes over hele verden, men for at øge dine chancer for at finde det skal du undersøge, hvor du skal lede efter den type rav, du leder efter. I denne artikel vil vi diskutere værktøjer, der gør jagten på rav lettere, og tips til, hvordan du forbereder dig inden din jagt!

Hvad er rav?

Rav, eller fossiliseret harpiks (træsaft), er en smuk sten, der kan fås i mange forskellige farver. Den ser ofte klar og lys ud, men den kan også se mørk orangebrun ud, som den type, der findes på strande langs Østersøen. Rav er blevet værdsat siden oldtiden for sin farve og skønhed og er samtidig let at bearbejde til smykker og andre varer.

Hvad kan du gøre for at gøre det lettere at finde rav?

Du bør først undersøge, hvilken type rav der findes i dit område, samt hvor meget det er værd, og hvor de bedste steder at lede efter det er. Hvis du ikke ønsker en stor sten eller et stort smykke, men hellere vil have noget mindre, hvis du gerne vil have et stykke rav til din samling, kan du enten søge på strande eller klatre i træer.

Strande indeholder normalt klare og gule stykker rav, som er lette at finde. At klatre i træer er en aktivitet, der kræver tålmodighed, men som øger chancerne for at finde mørke sten som f.eks. baltisk rav (også kendt som havskumsten). Sørg for, at du har handsker og beskyttelsesbriller for at undgå ridser og skader.

Det kan også være en rigtig god ide at investerer i en ravlygte. En ravlygte kan få rav til at lyse op, så det er nemmere at finde i mørket. Du kan købe de bedste ravlygter på markedet hos Ravfund, hvor du også kan læse generelt om rav.

Forberedelse til jagten

For virkelig at komme i ravjagtstemning skal du sørge for at være i rolige omgivelser, inden eventyret begynder. For at hjælpe dig selv med at forblive afslappet under søgningen er det også nyttigt at opstille nogle mål; find fem sten af forskellige størrelser eller farver i stedet for at forsøge at finde mere, end du kan klare på egen hånd. Prøv ikke at blive alt for skuffet, hvis du ikke finder rav efter en lang søgning, da det er vigtigt, at det sidste mål er at finde glæden ved at søge og ikke bare at få nogle sten til dig selv!

At tage på ravjagt er en begivenhed, som man sagtens kan tage på hele familien. børn vil med glæde hjælpe til. Man kan lave det til en leg, hvor i er sørøvere, og i skal finde guld (rav), hvilket vil øge fantasien hos børnene, og samtidig er det sjovt, at have en leg kørende med mor og far.

Hvis ikke i finder rav, så sørg for at have en back-up plan med. Du kan have nogle chokolade guldmønter i tasken, og grave dem ned, til stor overraske for børnene, når de finder dem.

Related Post